Met gemak energie besparen!

Bespaar Lokaal helpt huiseigenaren, gemeenten en bedrijven energie te besparen. Maak hiernaast een keuze om te lezen wat u kunt doen.

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. Bespaar Lokaal doet haar uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen via de contact-pagina.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die Bespaar Lokaal ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door de Bespaar Lokaal gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

Bespaar Lokaal behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is Bespaar Lokaal aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

 

partners: