Huiseigenaren

Met gemak energie besparen!

Comfortabel wonen en elke maand flink besparen op uw energierekening. Lijkt u dat ideaal? Bespaar Lokaal helpt u graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

Subsidies en financiering

Het nemen van energiebesparende maatregelen kost natuurlijk geld en levert naast comfort ook geld op. Maar gelukkig zijn er vele subsidie- en financieringsregelingen, waarmee u flinke tegemoetkoming in de kosten kunt krijgen. 

Er zijn landelijke regelingen, maar ook provincies en gemeenten zetten regelmatig eigen subsidies op. Via de Energiesubsidiewijzer ziet u voor welke subsidieregelingen u in aanmerking komt. Let op: subsidieregelingen hebben een beperkte looptijd. Zorg daarom dat u er op tijd bij bent! Bovendien zijn alle regelingen gebonden aan bepaalde voorwaarden. Controleer deze eerst, voordat u een beslissing neemt.

Er zijn nu ook mogelijkheden om goedkoper geld te lenen voor energiebesparende maatregelen. In het rechtermenu vindt u een overzicht van de landelijke subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden waar u mogelijk voor in aanmerking komt.

partners: