Huiseigenaren

Met gemak energie besparen!

Comfortabel wonen en elke maand flink besparen op uw energierekening. Lijkt u dat ideaal? Bespaar Lokaal helpt u graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

Woningdossier

Overweegt u energiebesparende maatregelen te nemen, maar wilt u eerst meer inzicht in de besparing die de maatregelen opleveren? Open dan uw persoonlijke Woningdossier.

Na het invullen van uw postcode en huisnummer in het Woningdossier, ziet u uw (indicatieve) energielabel. Vervolgens kunt u de maatregelen in uw woning bijwerken en laten berekenen. Zo ziet u in één opslag wat de startsituatie is en wat het te verwachten eindresultaat is van de gekozen maatregelen. Zowel in de vorm van het verbeterde Energielabel, als de jaarlijkse kosten en besparingen. Ook kunt u via uw Woningdossier een maatwerkadvies, energielabel en offertes voor de door u gekozen maatregelen aanvragen bij Duurzame Aanbieders. Indien u zich registreert in Mijn Woningdossier kunt u de uitgevoerde maatregelen in het Woningdossier ‘opslaan’, zodat u bij eventuele verkoop aan kunt tonen wat er met uw huis gebeurd is en u het Woningdossier kunt overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Het openen van uw Woningdossier kan eenvoudig via www.woningdossier.nl. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een inlogcode en wachtwoord.

partners: