Met gemak energie besparen!

Bespaar Lokaal helpt huiseigenaren, gemeenten en bedrijven energie te besparen. Maak hiernaast een keuze om te lezen wat u kunt doen.

Denk mee over een breder aanbod voor duurzaam woningonderhoud

Denk mee over een breder aanbod voor duurzaam woningonderhoud

10/05/2017 - De 9 gemeenten van de regio Haaglanden/Den Haag organiseren donderdagmiddag 18 mei van 13.30 tot 17.30 uur een bedrijvenbijeenkomst voor installateurs, bouwbedrijven, adviseurs en intermediairs zoals de regionale energielokketten. De locatie is het mooie landgoed Te Werve in Rijswijk. Doel van de bijeenkomst is een actueel overzicht krijgen van de regionale ontwikkelingen, elkaar en elkaars werkwijze leren kennen en, bij een klik, komen tot een vervolgafspraak voor mogelijke samenwerking.

Het lijkt er op dat we een groen kabinet gaan krijgen wat zich nog meer zal gaat inzetten op het  verduurzamen van woningen en gebouwen. Denk hierbij aan subsidies voor isolatie en dergelijke en wellicht een lager btw-tarief. Het zal de komende jaren gaan om het stap voor stap gas-loos maken van de bestaande woningvoorraad. Hiervoor dienen de woningen steeds energiezuiniger te worden, zoveel mogelijk zelf energie op te wekken en/of aangesloten te worden op een lokaal warmtenet. De gemeenten zullen hierin een aanjagende en coördinerende rol vervullen.

Hoe positioneer je je als installatiebedrijf in deze ontwikkeling? Samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen lijken de nieuwe begrippen. Hoe groot is momenteel de regionale markt? Wat doen de regiogemeenten allemaal al en hoe vindt je partners waarmee je met een nieuw aanbod de markt op wil?

Opzet van de bijeenkomst is korte pitches, waar u uw bedrijf of een gemeente zich kan presenteren, en speeddaten om nader met elkaar kennis te maken. Heeft u belangstelling om deel te nemen? Stuur dan een mail naar energieloket@denhaag.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk de uitnodiging

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

partners: