Met gemak energie besparen!

Bespaar Lokaal helpt huiseigenaren, gemeenten en bedrijven energie te besparen. Maak hiernaast een keuze om te lezen wat u kunt doen.

Verkiezing 'Duurzaamste huis van Nederland'

11/12/2017 - In 2018 gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Huiseigenaren die trots zijn op hun duurzame woning kunnen zich aanmelden. De verkiezing vindt plaats in het najaar van 2018 waarbij de titel van het leukste, beste, meest innovatieve duurzame huis wordt uitgeroepen.

Aanmelden
Wie kans wil maken op de titel ‘Duurzaamste huis van Nederland’, kan nu al zijn huis aanmelden als voorbeeld op de website www.duurzamehuizenroute.nl
Staat je huis al op de website en wil je graag deelnemen aan de verkiezing? Meld je woning aan voor de verkiezing. Dan word je op de hoogte gehouden wanneer de inschrijftermijn start. 

Prijzen
Deelnemers maken kans op een juryprijs en een publieksprijs. Een professionele jury beoordeelt alle aanmeldingen. Ook het publiek kan stemmen op de ingezonden woningen voor het leukste, beste, meest innovatieve duurzame huis.

 

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

partners: