Met gemak energie besparen!

Bespaar Lokaal helpt huiseigenaren, gemeenten en bedrijven energie te besparen. Maak hiernaast een keuze om te lezen wat u kunt doen.

Over ons

Bespaar Lokaal heeft als doel de bestaande gebouwen in Nederland energiezuiniger te maken.

Woningeigenaren

Daarvoor heeft Bespaar Lokaal instrumenten ontwikkeld voor de woningeigenaar. Deze krijgt daarmee eenvoudig inzicht in de relevante maatregelen voor de eigen woning. De woningeigenaar kan naast het krijgen van informatie ook gelijk contact leggen met aanbieders die deze maatregelen kunnen uitvoeren en daarbij kwaliteit leveren.

Aanbieders

Bespaar Lokaal ondersteunt de aanbieders van energiebesparende maatregelen met het in contact brengen van de woningeigenaar die geinteresseerd is in het laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Gemeenten

Ook adviseert Bespaar Lokaal gemeenten over het ondersteunen van haar inwoners bij energiebesparing. Met handige tools zoals het Woningdossier helpen wij u inzicht te krijgen in de energieprestaties van woningen in uw gemeente.

Partners

Bespaar Lokaal werkt samen met de Natuur en Milieufederaties, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, het Minsterie van BZK en OnderhoudNL.

partners: